Opis forum
Nowy użytkownik
witam
to od czego zaczynamy ja znalazłam parę watków dotyczące logistyki w firmie kurierskiej a mianowicie jak mapować procesy produkcyjne, Zarządzanie i analiza wyników procesów logistycznych, Analiza i projektowanie procesów logistycznych, Rola systemu teleinformatycznego w przemieszczaniu się przesyłek relacje między spedytorem a klientem oraz oraz o elektronicznej wymianie informacji w firmie kurierskiej
Mam również opisane jak wygląda praca na sortowni wraz ze zdjęciami a wy co tam znależliście ))) pozdrooooo
Andziulka
Ej co z wykresem gantta ???
Czy ktoś da rade zrobić to w exelu???
Ostatnio edytowany przez Andziula83 (2012-03-06 18:20:12)
Co do wykresu w excel`u to nie ma żadnego problemu tylko musimy coś ustalić (zakresy czasy fundusze....)
Co do Gantta to warto poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/Diagram_Gantta
Nowy użytkownik
piszę wam tyle, że poszły do was materiały firmy kirerskiej, koszty itp..... pozdrawiam ja sie w weekend juz wezme za poczatek, co myślicie o tym, by zacząć od charakteryzacji firmy kirierskiej i sortowni, a póxniej poleciec pokolei z punktami co podawał pan doktor???
Siemaneczko:) to my wasze dziewczynki hahahaha
a tak na poważnie plan projektu i wykres gantta zrobiony huraaaaaaaaaa
siedziałysmy połowe marca nad rozgryzieniem tego problemu mamy nadzieje, ze wszytsko jest jasne i na temat i bedzie gites
ale dałysmy rade:))) jak zawsze
no to nara buraczany:)))))))
Ostatnio edytowany przez Andziula83 (2012-03-22 18:15:23)