Opis forum
to ja
super już ktoś nie śpi
po rozmowie tel. myślałam o tym wykresie gantta,(mówiłyśmy że jest za dużo zadań)
PROPOZYJA
okrojenie do max 12 zadań
dopisać do 1-go zadania po 3 lub 4 osoby
na 1 dzień określić 2 godz
mam prośbę do tego zadania o konsultacji to powinna być cała grupa,
Pozdrawiam
P.S ogólnie tem wykres to mi sie podoba MASZ TALENT
Werka nic nie zmieniaj jest super naprawdę zobaczymy co powie Pan dr ......)
Ja uważam ze np jezeli mam na zadanie z Seba 8 dni ale nie moge wiecej niz 2-3 godz poświęcić dziennie bo z roboty się nie zwolnie to wychodzi 8 dni x2h czyli 16 h inp 5 zł / h to jest 80 zł na zadanie doty charakterystyki przedsiębiorstwa
A co do odejmowania sobot i niedziel to wydaje mi się ze nie ma potrzeby ..................... my pracujemy w systemie ciągłym od świtu do nocy:))) ( żartuje) ale nie ma potrzeby usowac soboty i niedzieli bo ja własnie w te dni mam najwięcej czasu[/b]
PROPOZYJA
okrojenie do max 12 zadań
dopisać do 1-go zadania po 3 lub 4 osoby
na 1 dzień określić 2 godz
mam prośbę do tego zadania o konsultacji to powinna być cała grupa,
Pozdrawiam
P.S ogólnie tem wykres to mi sie podoba MASZ TALENT
Ania Wera to zrobiła super nie możemy jednego zadania robic w 4 osoby bo się nigdy nie wyrobimy z tym projektem
A co do konsultacji to też jest ok bo każdy będzie swoje teorie przedstawiał a tak jedna czy dwie osoby podejmują decyzję
Ostatnio edytowany przez beata (2012-03-15 19:18:49)
Ja tam się nie znam na tym Gancie, ale wydaje mi się, że zadania są trochę za mocno "rozparcelowane" Wydaje mi się, że zadania 11-14 mogłyby się zawrzeć w jednym - dwóch zadaniach. Poza tym nie mam uwag
PS. Co do automatyzacji - to jak, mam być Gant czy nie? Bo ja nic o nim nie słyszałem?
Nowy użytkownik
Beatko lubię negocjacje.
Plan jest oki .
Damy radę .
Może integracje w przyszłym tygodniu.
Zabawie się w czeskiego rapera
Sebuś zrobiłam charakterystykę przedsiębiorstwa i opisałam ( zadanie wykonane) tylko że się trochę rozpędziłam bo opisałam wszystkie odcinki
Kontrakt I - Budowa Węzła Sośnica
Kontrakt II - Budowa autostrady A1 na odcinku Maciejów - Sośnica
Kontrakt III - Budowa autostrady A1 na odcinku Piekary Śląskie - Maciejów
Kontrakt IV - Budowa autostrady A1 na odcinku Pyrzowice - Piekary Śląskie
przegiełam co ??????
do drugiej w nocy siedziałam ja to zdrowiem przypłacę ))
Ostatnio edytowany przez beata (2012-03-17 13:38:49)
cześć kochani, wrzuciłam na dropsa budżet. mam nadzieję ze wam to będzie odpowiadać i nikt nie będzie miał uwag, bo chyba szału dostanę. Kule tyle czasu na to poświęciłam, że mam już dość pisania tej pracy. Przychodzę z pracy i siadam od razu do pisania. ja to chyba powinnam Nobla dostać. Heh [taki żarcik z tym Noblem].
Bużki, czekam na opinie
Ostatnio edytowany przez weronika (2012-03-19 20:42:41)
hej, postaram się dzisiaj zrobić zestawienie do średnie ważonej i procentowo określić zadania, które zostały już przez nas wykonane.
I tutaj mam do was prośbę: Jeśli zadanie robią 2 osoby X i Y to po wykonaniu zadania proszę określić swój udział procentowy wkładu w zadanie - oczywiście całość ma mieć 100%. Ja niestety nie jestem w stanie tego określić, jeśli nie ma mnie w tej sekcji, a nie chcę żeby ktoś potem miał do mnie pretensje, ze zrobił więcej a ja mu dałam tylko 20%.
Pozdrawiam
hejka, czy ta piątkowa wycieczka aktualna, no i czy potem spotkanie integracyjne ???
Ostatnio edytowany przez weronika (2012-03-27 14:07:06)