Opis forum
Beata - spokojnie, po odpoczynku też trzeba odpocząć Możecie wrzucić już jakąś większą całość na dropsa? Bo chętnie bym ogarnął wzrokiem
PS. Na kiedy mamy mieć belkę z mechaniki opracowaną? Bo jak rozumiem z infrastruktury produkujemy się dopiero na pierwszym kamieniu milowym - 28/29 kwietnia? A automatyzacja? Dopiero pod koniec semestru?
Dawid napisał:
Beata - spokojnie, po odpoczynku też trzeba odpocząć
Możecie wrzucić już jakąś większą całość na dropsa? Bo chętnie bym ogarnął wzrokiem
PS. Na kiedy mamy mieć belkę z mechaniki opracowaną? Bo jak rozumiem z infrastruktury produkujemy się dopiero na pierwszym kamieniu milowym - 28/29 kwietnia? A automatyzacja? Dopiero pod koniec semestru?
hejka, Dawid masz rację, zgadzam się z Tobą w 100%, po świętach trzeba odpocząć, ale my już nie możemy odpoczywać. Trzeba skończyć pierwsza część projektu. Już nam dużo nie zostało.
Z mechaniki belka na ćwiczenia - teraz na zjeździe.
Na automatyzację nie ma kamienia milowego więc chyba pod koniec semestru, ale nie jestem pewna, ja przynajmniej nic w moich notatkach nie znalazłam.
Pozdrawiam
hej ) no no no cos sie kurczaczki wolno budza z tego wiosennego odpoczynku
) wszystko juz prawie gotowe tylko kolega znawca mas bitumiczny troche się wyłączył i proces produkcyjny - schemat w martwy punkcie stanął
( a tak poza tym to projek ma sie ku koncowi tylko trzebaw całość go zebrac:)) ale gdzie tam czerwiec.....
hej misiaczki ) pierwszy kamien milowy już prawie zakończony
) WRZUCIŁAM na dropsika mozecie się pouczyc !!!!!!!!!!!!!!!!! brakuje pkt 10 i 12 ale to nie jest zle
) owocnej nauki@!
Ostatnio edytowany przez beata (2012-04-11 20:34:20)
beata napisał:
hej
) no no no cos sie kurczaczki wolno budza z tego wiosennego odpoczynku
) wszystko juz prawie gotowe tylko kolega znawca mas bitumiczny troche się wyłączył i proces produkcyjny - schemat w martwy punkcie stanął
( a tak poza tym to projek ma sie ku koncowi tylko trzebaw całość go zebrac:)) ale gdzie tam czerwiec.....
hej misiaczki) pierwszy kamien milowy już prawie zakończony
) WRZUCIŁAM na dropsika mozecie się pouczyc !!!!!!!!!!!!!!!!! brakuje pkt 10 i 12 ale to nie jest zle
) owocnej nauki@!
Hejka, Beatko pkt 10 już jest zrobiony. Brakuje tylko 12, ale mamy jeszcze 2 tygodnie żeby to uzupełnić.
weronika napisał:
beata napisał:
hej
) no no no cos sie kurczaczki wolno budza z tego wiosennego odpoczynku
hej misiaczki) pierwszy kamien milowy już prawie zakończony
) owocnej nauki@!
Hejka, Beatko pkt 10 już jest zrobiony. Brakuje tylko 12, ale mamy jeszcze 2 tygodnie żeby to uzupełnić.
Werunia kochana )prosze o przesłanie bo musze pozbierac w całość